ESF investeert mee in ons project ‘Samen bouwen aan morgen’

ESF investeert mee in ons project ‘Samen bouwen aan morgen’

Dat er veel beweegt bij Van Pelt, dat is u allicht al opgevallen… We deden enkele overnames, zijn volop bezig met de verbouwing van onze site in Schoten en de vestiging aan de Kapellei in Sint-Antonius, …

Maar we doen meer. Want als groep hebben we als doel om voor u, onze klant, het verschil te maken. En dit niet alleen door de volledigheid en beschikbaarheid van ons productassortiment, maar nog meer door een kwalitatieve en optimale dienstverlening.

Dit kunnen wij alleen realiseren door en met onze medewerkers. Vandaar dat we het belangrijk vinden om aandacht te besteden aan hun welbevinden in de job. Gemotiveerde en geëngageerde medewerkers geven elke dag terug opnieuw het beste van zichzelf, en daarvan “plukt u de vruchten”.

De ideeën over hoe we verder kunnen  investeren in een geëngageerde ‘ploeg’ zijn zeker en vast aanwezig. Met de financiële ruggensteun van ESF (www.esf-vlaanderen.be) krijgen we nu ook de mogelijkheid om de komende 18 maanden deze ideeën om te zetten in een concrete aanpak. We zullen zeer intensief inzetten op een duurzaam loopbaanbeleid voor onze medewerkers.

Esf

    

Samen bouwen aan morgen

We onderscheiden 4 grote thema's in ons project: Leiderschap, communicatie, loopbaan en  evenwicht werk-privé.

Een eerste stap is het verder door vertalen van onze missie en visie, alsook ons Van Pelt DNA. Ervoor zorgen dat dit nog verder lééft in onze organisatie en dat u ook als buitenstaander voelt dat er zoiets bestaat als een ‘Van Pelter’.

We zullen ook werken rond een integraal communicatieplatform, waar we met onze collega’s vlot en efficiënt informatie, kennis en ideeën kunnen uitwisselen. Zo is iedereen – ook de collega’s die heel de dag op de baan zijn – tijdig op de hoogte van dat fijne afterwork feestje of gezamenlijke infosessie.

Er volgen ook individuele gesprekken waarin we de drijfveren van onze medewerkers in kaart willen brengen om zo verbinding te maken tussen de inhoud van de job en die zaken die het individu in beweging brengt.

Een uitdaging die we met plezier aangaan. Een uitdaging met alleen maar winnaars… U als klant, onze medewerkers en Groep Van Pelt. Het ultieme doel is u tevreden zien als klant én gelukkige werknemers.

Samen bouwen we zo aan de toekomst van Van Pelt.